Proven Therapies

Docenten

cropped-steenmannetjes-header.png

Docenten van Proven Therapies

Mariëlle Hendriksen

Dr. M. (Mariëlle) Hendriksen is GZ-psycholoog en psychoanalytisch groepspsychotherapeut. Zij promoveerde aan de Vrije Universiteit op het effect van de therapeutische relatie in de behandeling van depressie. Mariëlle geeft sinds 2007 cursussen, trainingen en supervisie.

Arianne Roodenburg

Drs. A (Arianne) Roodenburg is GZ-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut. Ze heeft veel ervaring in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek en trauma. In 2017 begon zij met lesgeven over KPSP, werd geïnspireerd door het psychoanalytisch gedachtengoed en wil dit graag begrijpelijk en toepasbaar overbrengen.

Brechje Boer

Drs. B. (Brechje) Boer is Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut. Zij is gespecialiseerd in forensische diagnostiek en geeft sinds 2007 supervisie. 

Coralina Versteeg

Drs. C. (Cora) Versteeg is psychoanalytisch psychotherapeut, AFT en IPT-therapeut. Sinds 2007 geeft ze les en supervisie met AFT en IPT als specialisme. De behandeling aanpassen aan de behoefte van de cliënt is haar motto.

Jan Baars

Drs. J. (Jan) Baars is Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut en systeemtherapeut. Hij heeft veel ervaring in de forensische psychiatrie. Passie en creativiteit kenmerken zijn werk en zijn manier van doceren en superviseren. Hij is hoofdopleider systeemtherapie en doceert en superviseert sinds 1993.

Karin Wagenaar

Drs. K. (Karin) Wagenaar is Psychotherapeut, systeemtherapeut en EFT-therapeut. Zij is voorzitter van de stichting EFT Nederland, sinds 1995 opleider systeemtheoretische psychotherapie,
supervisor en leertherapeut van de NVRG, en supervisor en trainer in EFT. Karin is een bevlogen en gepassioneerd docent en supervisor. 

Theo Ingenhoven

Dr. T. (Theo) Ingenhoven is psychiater en (groeps)psychotherapeut. In 2012 verscheen onder zijn hoofdredactie het Handboek Borderline Persoonlijkheidsstoornis bij De Tijdstroom. Hij is vanuit de ESSPD redacteur bij het tijdschrift Personality and Mental Health.