Menu

Coaching

Individuele coaching is bedoeld om leidinggevenden te helpen hun organisatie en/of teams hun kracht te laten (her)vinden. In een groep spelen onbewuste processen een bepalende rol. Op bewust niveau weet iedereen wat er speelt, maar onuitgesproken gevoelens kunnen leiden tot stagnatie.

 • Coaching individueel

  Leidinggevenden kunnen bij Mariëlle Hendriksen individuele coaching krijgen om hen te helpen hun organisatie of teams hun kracht te laten (her)vinden. Soms ben je als leidinggevende kwijtgeraakt waarom je vooraan de troepen wil staan en moeilijke veranderingen soms tegen de stroom in wil doorvoeren. Samen stil staan bij je motivatie, waar deze vandaan komt en hoe je van je levensverhaal opnieuw je kracht kunt maken, geeft ruimte en keuzevrijheid.

  meer info of afspraak maken

 • Coaching teams

  Als er te weinig verbinding is tussen de teamleden, als zij hard, maar geïsoleerd werken, als er veel wordt geklaagd, als zij aan regels hangen en de energie weglekt, raken teamleden gedemoraliseerd en gaan de zorgkwaliteit en doelmatigheid achteruit. In een groep spelen onbewuste processen een bepalende rol. Op bewust niveau weet iedereen wat er speelt, maar onuitgesproken gevoelens kunnen leiden tot stagnatie.

  meer info of afspraak maken

Aanbevelingen

 • “In de coaching bij Mariëlle werden theorie en praktijk haarfijn verbonden aan wie ik aan het worden was als mens en professional. Therapeutische inzichten en vaardigheden toegepast in het kader van teams en organisaties. Het bracht me een waardevolle en verdiepende leerervaring. ”

  Femke Langeslag,
  klinisch psycholoog
 • “Mariëlle was als coach heel prettig. Ze coachte mij bij een verandertraject in de GGZ. Naast dat we snel samen de kern van de problemen duidelijk konden krijgen, hielp Mariëlle mij ook zicht krijgen op mijn eigen valkuilen en knelpunten en hoe daar mee te dealen. Ze heeft veel verstand van...” lees meer

  “Mariëlle was als coach heel prettig. Ze coachte mij bij een verandertraject in de GGZ. Naast dat we snel samen de kern van de problemen duidelijk konden krijgen, hielp Mariëlle mij ook zicht krijgen op mijn eigen valkuilen en knelpunten en hoe daar mee te dealen. Ze heeft veel verstand van zaken en van mensen. Hierdoor kon ik veel leren over leidinggeven bij verandering en persoonlijk groeien. Ik heb Mariëlle ervaren als betrokken, duidelijk, direct en warm. Echt een topcoach! ”

  Maaike Heijnis,
  klinisch psycholoog