Menu

Interim

Door samen met behandelaren een duidelijke koers en visie op zorg te bewerkstelligen, komen teams in korte tijd in hun kracht. U kunt een beroep op ons doen voor een tijdelijke inhoudelijke leider die staand beleid kan bestendigen of juist een verandering doorvoert gericht op toekomstbestendigheid.

 • Acute behandelgroep

  Als de wachtlijsten van de behandelcentra te lang zijn, is er te weinig doorstroom tussen de acute keten en de GGZ-behandelcentra. Wat is er nodig?

  meer info of afspraak maken

 • Klinisch Leiderschap

  Vaak is er in de zorg te weinig inhoudelijk leiderschap, waardoor de organisatie-brede visie niet wordt nageleefd in de behandelteams en de behandelkamers. De behandelaren werken dan niet volgens een uniforme behandelpraktijk en men spreekt niet dezelfde taal. Behandelingen duren dan te lang, protocollen of richtlijnbehandelingen worden nauwelijks gebruikt en de wachtlijsten nemen verder toe. Wat is er nodig?

  meer info of afspraak maken

 • Manager Behandelzaken of Directeur Behandelzaken a.i.

  Voor teams of organisatieonderdelen die tijdelijk een inhoudelijk leider nodig hebben die staand beleid kan vasthouden en bestendigen of juist verandering doorvoert voor de toekomstbestendigheid.

  meer info of afspraak maken

 • Regiebehandelaar a.i.

  Ervaren in alle soorten GGZ-behandelingen: ambulant, klinisch en de acute keten.

  meer info of afspraak maken